Tineti minte siropul de soc ? Am inceput sa-l folosesc si la deserturi . Am experimentat nitel si am obtinut ceva tare delicios. E drept ca-i o alegere destul de safe...astept sa imi treaca prin cap alte combinatii mai neobisnuite si le impartasesc cu voi negresit :) . Ingrediente pentru o tava de chec: -100 g unt la temperatura camerei - 2 oua - 50 g zahar brun - 175 g faina alba de grau - 2 lingurite rase praf de copt - coaja rasa de la o lamaie - 6 linguri lapte Pentru sirop: - 100 ml sirop de soc - zeama de la o lamaie - miere dupa gust Preparare: Batem cu mixerul untul, ouale, zaharul si laptele. Cand obtinem o compozitie spumoasa adaugam coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine. Aluatul rezultat il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei. Coacem la cuptorul incalzit la 180 de grade. Verificam cu o scobitoare sa fie copt si scoatem pe un gratar sa se raceasca. Intre timp fac
Keeping It Real