Ador chiftelele. Din inlocuitori de carne. Pentru ca detest carnea. Soc si groaza, stiu :) Rar pun gura pe ea fara sa ma treaca fiorii. Sunt si o sa raman neinteleasa. :) Dar sa las povestile melodramatice, sa trecem la burgherii astea vegani ( daca nu punem sos alb :) ) si minunati. Asadar fac chiftele din diferite boabe si legume dar mereu cand sunt pe fuga recurg la soia granule. Plus ca-mi aduce aminte de copilarie si devin nostalgica... Iar daca servim chiftelutele in chiflele mele graham de aici cu o gramada de verzituri si cartofi prajiti la cuptor avem deja parte de un rasfat sanatos :) Ingrediente chiftele: - un pachet soia granule Inedit ( 100g ) - o jumatate cana fulgi de ovaz - 3-4 cartofi marisori - o capatana de usturoi - condiment universal fara glutamat, dupa gust - o legatura de patrunjel tocat fin - ulei - chifle - diferite salate, eu am pus: salata verde, ceapa, ardei Sos: - 2-3 catei de usturoi - 200 ml iaurt - sare, marar tocat fin P
Keeping It Real