luni

Sorbet de ananas crud, fara zahar

Ce poate fi mai bun pe vremea asta decat o inghetata racoroasa, cu fructe? Gustoasa si sanatoasa in plus :)
Si extrem de simplu de preparat. Daca nu punem la socoteala cornetele care mi-au luat ceva timp sa le coc si sa le modelez. Dar nu despre ele e vorba acum, vine si reteta lor zilele astea si le laud atunci.


Ingrediente ( pentru o cutie de un litru nu chiar plina ;)

- un ananas crud, curatat
- 2 banane
- miere dupa gust


Preparare:

Se taie ananasul bucati potrivite si se blenduieste impreuna cu bananele si foarte putina apa pana rezulta o crema fina. Gustam si daca ne place mai dulce adaugam miere dupa gust.
Rasturnam compozitia intr-o cutie cu capac rezistenta la temperaturi joase si dam totul la congelator pentru 3-4 ore, timp in care amestecam in inghetata tot la 30 de minute. Daca aveti masina de inghetata treaba merge si mai bine ;) Eu nu am dar tare-mi mai doresc ... :)


Daca se dovedeste prea tare cand doriti sa o consumati o lasati cateva minute la temperatura camerei sa devina cremoasa :)

O saptamana delicioasa!
Carmen

Ps: Ce ati facut in weekend? ;)
Cititi mai mult >>