joi

Pasiunea mea secreta...

Mi-am luat o mini-pauza, nu mai pot sa stau in picioare, doua zile am facut zacusca, doua feluri de ketchup, pasta de tomate, ardei copti, ca doar nu era sa las bunatate de recolta proprie sa se strice... Dupa ce in weekend am batut 500 de km pe drumurile noastre asfaltate dar ratate, am luat parte la o nunta ( THE nunta, nunta anului, mai exact :) si am pus si la mama ardei la congelator... Cred ca ma intelegeti de ce nu am mai scris nimic, cand ma puneam in pat adormeam instant, ah... defapt adormeam si in picioare aproape! :)

Dar aseara au venit oaspeti surpriza, parintii mei si sora din Austria, si au fost exact trusa de prim-ajutor de care vorbeste Printesa . Chiar daca intre timp ei au plecat, am reusit sa ma deconectez, sa stau nitel sa rasuflu si sa-mi aduc aminte de ce voiam sa va vorbesc... :)

Asa ca azi va impartasesc pasiunea mea nu-prea-secreta, ca intre timp s-au cam prins oamenii ca-s obsedata de... reviste!
Am sute de reviste, si mi se frange inima cand trebuie sa renunt la careva. Am inceput sa colectionez Practic in bucatarie de la varsta de 13 ani, pe urma Draga mea, la care am renuntat rapid cand am observat anumite articole cu care nu eram inca de pe atunci de acord :D . Pe urma am trecut la Locuinta mea, am o colectie impresionanta pe care inca o rasfoiesc cu drag. Pacat ca au stricat-o si de mai bine de un an nu o mai cumpar, au imputinat articolele, au impuiat-o de reclame...
O alta revista colectionata timp de cativa ani e Secretele bucatariei, si la ea am renuntat din motivele enumerate mai sus, deh... Hubert-Burda se prosteste...
Good Food o cumparam uneori, alteori nu o gaseam, la noi nu aduc mereu, sau ajunge greu posta. Cu posta la noi e o adevarata aventura, o fi din cauza ca reteaua feroviara e aiurea spre inexistenta?!
Si in fine, am ajuns la Burda Style, pe care o cumpar de prin 2008, iar cand s-au hotarat sa nu o mai traduca am fost in culmea fericirii, imi lipsesc tare revistele in germana. Citesc multe site-uri in germana, dar nimic nu se compara cu o revista si o carte, sa o simti, s-o mirosi :)

Mai sus sunt cele mai recente minunatii, toate primite de la fete faine, dar ia sa le luam in ordine :
1. Cele mai frumoase reviste Burda, din anii 60-70, cumparate de la Diana Racu. Le-am rasfoit cu sufletul la gura, si pe urma le-am citit din scoarta-n scoarta intr-un weekend. Daca vreti va pot arata cateva pagini, sunt superbe!
2.Lisa si Bild der Frau, de la draga de Zazuza, am atatea retete din ele ce vreau sa le incerc, timp sa fie doar :)
3.Good Food din 2006, o gramajoara donata cu drag de scumpa de Alexandra Pirvulescu! Draga mea, promit sa testez cat mai multe si sa le impartasesc pe blog! :)
4.Wohnen und wohlfühlen si Laura, de la minunata Ceska, primite la schimb pentru farfuriuta de aici.
5. Lisa Wohnen und dekorieren de la sora mea ( azi am mai primit unul, yeeei! ) :) -varianta nemteasca a revistei Locuinta mea, originala si nestricata :) Planuiesc sa ma abonez la ea, desi inca nu stiu cum se procedeaza pentru Romanica...

Voi ce reviste cumparati/colectionati? Sunt tare curioasa daca mai sunt oameni care strang reviste sau sunt eu o specie mai ciudatica? :D
Cititi mai mult >>