joi

Captura de vinerea trecuta :)

Aproape de o saptamana aman postarea asta. Maine e iar vineri, daca bine tin minte :) si cred ca ma duc la piata si inevitabil vin cu mici comori si o sa devina blogul prea incarcat, ca sa nu mai vorbesc de casa noastra... Stiu, am folosit de prea multe ori cuvantul si... Dar nu am chef de corectat si reformulat, sper ca nu va deranjeaza prea tare :)

Sa revenim la oalele farfuriile noastre, ale mele adica. Alea luate de la piata de vechituri, de la doamna cea draguta, de care va vorbeam aici, remember? :)

Am luat o gramajoara de sticlute ( nu le-am pozat pe toate :) in care se vor lafai margelele si paietele mele, un mic platou roz si favoritul meu, borcanul cu capac de sticla :))

Mai multe sticlute, niste cupe de inghetata si un mini-mini suport de tort. E a-do-ra-bil! Nu mai pot de dragul lui ;)

Farfuriile albe, cu modele in relief sunt mai nou in capul listei de cautari, dar priviti lingurita... e ireal de frumoasa, si e de portelan! :)

Si partea mai voluminoasa a capturii, doua (de fapt 3, unul nepozat) ceainice cu forme superbe, mai ales cel verde, de mult caut unul dolofan.

Maine o iau de la capat cu "vanatoarea". Sper sa gasesc iar ceva pe sufletul meu, desi partea aia rationala, mica ce-i drept, din capul meu spera sa nu...

Voi ce minunatii ati mai luat aproape pe gratis? :)
Cititi mai mult >>