Ce faci cand te apuca subit pofta de savarine, cele cumparate nu sunt o optiune plus ca ai un compot exotic prin casa si parca nu vrei sa il papi asa singurel?! Simplu. Te apuci sa cauti cu frenezie reteta aia draguta, zarita intr-o carte nemteasca si te pui pe treaba. Serioasa treaba, cu rezultate pe masura! Taaaa-naaam: Reteta am modificat-o nitel, dar au iesit nespus de bune! :) Ingrediente( in reteta scrie pt 18 bucati(forme de 8 cm), mie mi-au iesit ...30, am avut forme micute rau...) -350 g faina -20 g drojdie proaspata -250 ml lapte caldut -2 oua -50 g zahar (eu am folosit brun) -un praf de sare -coaja rasa de la o lamaie micuta -150 g unt -un compot cocktail mare (800 g) sau 2 mici :) -300 ml smantana de frisca, zahar pudra dupa gust Preparare: -se pune faina intr-un vas, se face in centru o adancitura unde se adauga drojdia si laptele, amestecandu-se cu putina faina. Se lasa maiaua la crescut 15 minute. -dupa cele 15 minute se adauga ouale, zaharul,
Keeping It Real