Asta am papat noi azi la pranz,si cum am putin timp liber,m-am gandit sa va dau si voua reteta!E delicios sosul,aromat dupa gustul meu,si carnea foooarte frageda! Ingrediente(pt.4 pers) -600 g carne de vita -8 catei de usturoi -o ceapa -ulei -1 lingura de boia -condimente(eu am folosit piper,maghiran,leustean,chimen,cimbru-toate dupa gust) -o lingura de ketchup de casa(daca nu aveti,inlocuiti cu pasta de tomate si o lingurita de boia) -2-3 linguri de faina Preparare: -carnea se curata si se taie in bucati potrivite,se bate bine ca si pentru snitele,apoi se taie in cubulete de cca 2 cm -se pune la prajit carnea in cca 4 linguri de ulei,se adauga ceapa si usturoiul taiate fin apoi condimentele si apa cca 2 litri(scade mult la fiert) -se lasa sa fiarba la foc mic cam 2 ore(se amesteca din cand in cand si se adauga apa fierbinte daca scade prea mult) -daca la final vi se pare ca sosul este prea subtire,il puteti ingrosa cu putina faina sau amidon....mie imi place sa las m
Keeping It Real